Κυριακή 12 Απριλίου 2009

Επέστρεψε η Γ΄ Λυκείου από τη Θεσσαλονίκη

.
Εμπειρία ζωής, από όλες τις πλευρές, χαρακτήρισαν οι απόντες από το σχολείο μαθητές της Γ' Λυκείου την 7ήμερη εκδρομή τους στη Θεσσαλονίκη.

Εμπειρίες που αποθηκεύτηκαν στη μνήμη της φωτογραφικής τους μηχανής για να χαραχθούν τελικά στη δική τους μνήμη και κατατάσσοντας την εκδρομή στην Θεσσαλονίκη ως μία από τις καλύτερες και αξέχαστες εμπειρίες των σχολικών τους χρόνων, πολλές στιγμές τελικά αποθηκεύτηκαν και στον πλέον διαδεδομένο χώρο του Facebook.
.
Και πώς είναι δυνατόν να μην πέρασαν τόσο καλά; Ένα από τα καλύτερα προγράμματα των τελευταίων χρόνων είχαν φτιάξει με επιτυχία οι υπεύθυνοι καθηγητές για τους μαθητές τους. Ξεκινώντας με το Elyros έφτασαν τελικά στο ξενοδοχείο El Greco όπου η διαμονή σύμφωνα με τους μαθητές ήταν υπέροχη ενώ ένα ακόμη πλεονέκτημα ήταν ότι βρισκόνταν στο κέντρο της πόλης. Κάθε απόγευμα, λοιπόν, οι μαθητές βρίσκονταν στα καταστήματα και τις καφετέρειες της όμορφης Θεσσαλονίκης, ενώ τα πρωινά υπήρχε ξενάγηση στη πόλη. Μερικά μέρη που επισκέφθηκαν οι μαθητές ήταν το Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο και η Έδεσσα με τους επιβλητικούς καταρράκτες της. Επιπλέον παρακολούθησαν το θέατρο "Ο Μπακαλόγατος" και πολλά ακόμη μέρη, ενώ κάθε νύχτα απολάμβαναν διαφορετικά είδη μουσικής καλύπτοντας έτσι όλα τα μουσικά γούστα.

Και αφού οι μπαταρίες φόρτισαν και η χαρά έφτασε στο κόκκινο ευχόμαστε όλοι οι μαθητές να πετύχουν τώρα τους στόχους τους για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Καλή επιτυχία σε όλους!


2 σχόλια:

  1. paidia auto pou ego exo na po einai oti auti i ebeiria 8a me sinodeuei mexri na pe8ano kai tpt allo! ekei ta ezisa kyriolektika OLA! 8ESALONIKI 4 EVER!

    GEORGE91

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργο, μπράβο σου. Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή